Thursday, 26 April 2012

first day leaving KMS

holla !!!!
ini kali ke...ke...ke x tau berapa aku nak menaip ni...hahah baru nak belajar2 kan menaip2 panjang ni sebelom ni mana ada...sms lagi la...sekerat jek...

oke this is the first day since aq meningalkan KMS yang penuh dengan kenangin manis bak susu pekat.haha
sebenarnya sdh trsa rndu nak belajar ngan kawan2,gelak2 ngan kawan2...sebab kehidupan di kolej dan asraa semuanya adalah mengenai KAWAN..

yes,berbincang tentang kawan kan...teringat pulak yang 3 serangkai kat KMS nu..sapa lagi class mate aq la...nasuha,raz n izah !!! hahah happening...yang x leh blah si raz ni bagi la something kan (x leh nak cakap kat sini,private ^^)...aq punya seronok la nak bukak...so aq bukak...first appearence bnda tu..oh merah,petak...apa ye???? bergeligat jugak otak nak mikir apa la minah ni bagi kan...

so aq bukak la,bila bukak ada satu lagi cover..aik??? mendlm btul ni isi dia....so oh aq pikir lepas ni msti dia...bukak lagi..tengok lagi ada lagi cover...ish minah ni =....=''''' main2 ke apa??? haha da ilang sabar nak bukak..last2 bukak ada la bnda nya...da baca da yang terharunya dia buat sendiri dan tulisan dia macam 'warkah buat ibu'..hahaha!! x leh blah kan...panjang wei..kalau soklan dia masuk exam kompem si raz ni dapat A lah !!!

and one thing kan what makes me annoying...not what makes u beautiful eh...ari tu boleh pulak dia padam electric supply kat hostel..punyer bengang wei !! panas x panas aq ddk dlm bilik !!!..so make a decision ddk luar bilik...lagi annoying nye banyak smpah siot !!! da macam kem pelarian da wei...yelah sume orang nak balik kan,,banyak la 'perkakas' yang di buang..

so that day was m last day in KMS..now nak jalankan bises pulak lakan..nak kerja pun x tau lagi nak kerja kat mana..dont have dcsn yet..bisnes apa?? tudung n pearl...oit2 !!! dont mistaken me !!! tudung sbb my mom yan nak..aq orang tengah..hehehe...

actually kan x pernah aq belajar kat satu tempat yang mana bdk2 dari all over d country was gathered in 1 placed kan??? lagi2 dapat lecterur yang gila2 macam mdm norhana..she was the best teacher la !!! and not forgotten mdm maizuyah ^^,,,serius ly bila kita da belajar,knl dgn kawan2 kita ni kat kolej...this is the SWEETEST memory yg aq ada...

aq pu da x tau da  nak tulis apa...actually tadi bkk la blog si faizin,hawa n mdm norhana...ingat adalah update ke apa....hampeh...tulah ni aq pulak yang update...biar dorang baca...hahaha...

so thats all 4 today !!!

chou!!!
salam jumaat !!!

No comments:

Post a Comment