Monday, 30 April 2012

last day

hari ni kami ke plaza low yat !!!
kenapa ??? haha TERMELENCONG sebab plan is RUIN !!!!
ingat nak berkumpul ramai2 for the last time tapi x dapat coz masing2 ada hal..
jadi decision was make..go to LOW YAT !!!

kami iaitu saya dan sheqal mengambil keputusan ke plaza low yat selepas masing2 membatalkan misi berkumpul beramai2 atas alasan yang tertentu..

it is a good decision though.coz my laptop need to fix..wireless rosak !!!! finally dpat fix..alhamdulillah~~~~

perjalan kami bermula pada pikul 3.30 petang selaepas mengalami kegagalan arrangement of schedule..
perjalan mengambil masa selama satu jam lebih...n finally got on KL sentral.ambil pulak monorel pergi low yat.

dalam perjalan tu banyak pula benda bodoh berlaku apabila minah2 n jantan2 lKL menyerbu  kitaorang supaya beli barngan dorang..some of it macam bitch..haha

so this is saya punya perjalan footage...woosh !!!!!!!!!!

















after a ,ong period of time berjalan..we make adecision makan kat Mc D..























n then make a move to padang jawa,shah alam rumah faeiz..makan kenduri lagi..pecah perut


so thats how my day end...good night ^^

No comments:

Post a Comment